Reserveer direct!

Over ons

The Local Club brengt een culinaire verandering naar Gorinchem. Ons keukenteam bestaat uit koks met verschillende culturele achtergronden en de gerechten op onze kaart komen uit alle windstreken. Maar we bereiden al deze gerechten met ingrediënten die vrijwel alleen afkomstig zijn uit Nederland en zijn daar zijn we trots op!

Ontdek het concept

The Local Club is meer dan een gezellig en sfeervol restaurant je op een prachtige locatie waar je lekker kunt eten. Bij ons draait het ook om kwaliteit, bewustzijn en trots.

De producten die gebruikt worden om een gerecht van een willekeurig restaurant te maken, komen doorgaans van over de hele wereld. Meestal uit gemak of kostenoverwegingen. Daardoor hebben de ingrediënten van een gemiddeld gerecht maar liefst 30.000 km afgelegd voordat ze op uw bord belanden. Dat doen wij anders.  

We hebben in kaart gebracht welke producten er wanneer in Nederland te verkrijgen zijn en dat blijkt verrassend veel. Op enkele sauzen en kruiden na is het ons gelukt om per seizoen een prachtige en zeer gevarieerde menukaart te maken met alleen producten uit Nederland. Dit betekent dat we ieder kwartaal een nieuwe kaart hebben zodat we ons aan kunnen passen aan wat er in dat seizoen in Nederland verkrijgbaar is.

Van de polders tot de kuststreken, we brengen de diverse en rijke smaken van ons eigen land samen op één bord. En dat lukt steeds beter, want zelfs wasabi, zoete aardappel en gember worden tegenwoordig succesvol in ons land verbouwd. Bij The Local Club omarmen we de rijke diversiteit van al deze topproducten uit ons eigen land.

Het team

Ons team van circa 30 medewerkers van zowel de keuken als de bediening heeft een zeer gevarieerde achtergrond. Deze veelzijdigheid ziet u terug in de menukaart maar ook in de sfeer. Iedereen zal zich thuis voelen. 

Reserveren?

Kom lekker bij ons eten! Reserveer vandaag nu nog jullie tafel. 

Reserveer direct!